Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Debat. Stem for tryghed

Jens Iwer Petersen, Brogade 6, Sønderborg, skriver:

 

Fra den 23. januar 2017 modtager alle Tryg-kunder i Region Syddanmark en stemmeseddel til at stemme på kandidater til TryghedsGruppens Repræsentantskab. TryghedsGruppen er hovedejer af forsikringsselskabet Tryg og står bag TrygFonden, der har til formål at øge danskernes tryghed. I 2016 udbetalte TryghedsGruppen 700 mio. kr. (8% af præmien) i medlemsbonus til Trygs kunder og TrygFonden uddelte 550 mio. kr. til almennyttige projekter i hele landet.

Også i Sønderborg Kommune er TrygFonden en væsentlig bidragyder til sikkerhed, sundhed og trivsel. Jeg har som medlem af Repræsentantskabet og Det Regionale Råd bl.a. været med til at bevillige 1 mio. kr. til fysisk træning af demente medborgere i Kommunen, 300.000 kr. til en sansehave og uderum på Intensivklinikken på sygehuset i Sønderborg, overvågningsudstyr og førstehjælpsdukker til vores Kvindekrisecenter, diverse sikkerhedsudstyr til frivillige brandværn samt hjertestartere og cykelhjelme til skoler og frivillige foreninger. TrygFonden`s arrangement vedr. nabohjælp på Alsion var med 650 deltagere det mest velbesøgte af møderne rundt omkring i landet.

Jeg brænder for arbejdet i Tryghedsgruppen/TrygFonden og genopstiller derfor til repræsentantskabet. Det ville derfor glæde mig, hvis Tryg-kunderne i Sønderborg Kommune vil give mig deres stemme (gerne digitalt), så jeg fortsat kan arbejde for, at gode projekter i vores område bliver tilgodeset.

 

 

Publiceret: 16. Januar 2017 12:55
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Sønderborg

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt