Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

FC Sønderborg henter erfaren spiller

FC Sønderborg har indgået har lavet aftale med den rutinerede spiller og mentaltræner Gunnar Guillermo Bjarup Nielsen.

Den 33-årige midtbanespiller har tidligere optrådt for Guarani Antonio Franco, Kolding IF, Klasksvik (Færøerne), FC Fredericia, Kristianstad (Sverige), Birkerød og Hillerød Fodbold.

Gunnar Guillermo Nielsen kommer fra oprindeligt fra Argentina. Han er dansk gift og flytter nu til Sønderborg med hans kone og to børn, hvor han skal begynde på en kandidatuddannelse i elite og konkurrenceidræt.

Gunnar Guillermo Nielsen er udannet psykomotorisk terapeut, personlig-og fysisk træner samt har en DBU B-licens.

“Jeg vil gerne spille i FC Sønderborg fordi jeg simpelthen elsker fodbold og alt omkring spillet. Jeg vil gerne arbejde i klubben fordi jeg på baggrund af mine faglige og sportslige kompetencer, mener at jeg har noget at byde ind med. Jeg vil blive tilknyttet FC Sønderborg som talentkonsulent med fokus på det mentale aspekt hos spillerne,” siger Gunnar Guillermo Nielsen.

“Vi var sidste år udfordret på manglende rutine på vores unge seniorhold. Med tilgangen af Gunnar får vi en rutineret spiller der har erfaring fra 1. division. Jeg forventer at vi får en spiller der kan være med til at opbygge vores spil. Vi har altid været stærke i omstillinger, men nu tror jeg vi får mulighed for at bygge yderliggere på i vores spil. Ud over at komme med masser af rutine så har Gunnar arbejdet med den mentale del indenfor idræt. Også her bliver det spændende om han kan være med til at løfte holdet. Vi ser frem til at se Gunnar i den røde trøje,” siger FC Sønderborgs sportschef Rasmus Andreassen.

Publiceret: 21. Juni 2017 01:12
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Sønderborg

Fik du læst
ANNONCER
Se flere