Løbsledelsen for 1864-løbet opfordrer beboere langs ruten til at undgå at parkere bilen på fortovene - især i de små gader i den gamle bydel. På billedet kan man se hele ruten.
Løbsledelsen for 1864-løbet opfordrer beboere langs ruten til at undgå at parkere bilen på fortovene - især i de små gader i den gamle bydel. På billedet kan man se hele ruten.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Flyt bilen der kommer løb

Nu er der kun ganske få dage til, at 1864-løbet 2013 bliver skudt i gang – traditionen tro med forladergevær ført af en 1864-soldat. Godt 1.780 deltagere har valgt at udfordre skanserne i år.

?Det er faktisk tre gange så mange deltagere som for to år siden, og vi håber på, at Sønderborgs borgere bakker op om arrangementet ved at gøre det så let og sikkert som muligt for løberne at komme rundt i vores smukke by,? siger løbsleder Kim Paulsen fra Vidar Motion Sønderborg, der arrangerer 1864-løbet for tredje år i træk, og som i år måtte melde alt udsolgt på både 6 km og 10,6 km ruterne.

Med den store interesse for løbet in mente opfordrer Kim Paulsen derfor beboere langs ruten, der blandt andet går gennem de små gader i den gamle bydel, om at undgå at parkere bilen på fortovene søndag den 26. maj mellem kl. 11 og 13.

Både beboere langs ruten og andre borgere i Sønderborg er meget velkomne til at heppe på løberne. Det kan man blandt andet gøre ved start- og målområdet ved Syddansk Universitet/Alsion, hvor der vil summe af aktiviteter hele dagen med minimesse, der selvfølgelig fokuserer på sport og sundhed, hoppeborg til børnene og musik fra rock- og popduoen Six Feet High.

Det er også muligt for publikum at komme helt tæt på historien, når Røde Kors stiller et feltlazaret op, som det så ud i 1864. Feltlazarettet vil først blive opstillet ved Sønderbro foran Ox-En Steakhouse, og når den sidste løber har passeret, bliver det flyttet ned til mål- og startområdet.

Publiceret: 23. Maj 2013 07:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Sønderborg

Fik du læst
ANNONCER
Se flere