Sportschef Hans Jørgen Haysen sammen med Simon Poulsen og spilleragenten, Jens Ørgaard.
Sportschef Hans Jørgen Haysen sammen med Simon Poulsen og spilleragenten, Jens Ørgaard.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Fodbold: Her kommer der 'kragetæer' på kontrakten

Sådan så det ud da SønderjyskE og Simon Poulsen fik papir på hinanden

pra

Simon Poulsen trådte sine første barnestøvler i Ulkebøl og Sønderborg. Herefter gik turen til ligafodbold i HFK Sønderjylland, som senere er blevet til SønderjyskE. Det er siden blevet til flere end 30 landskampe og et hav af ligakampe for bl.a AZ Alkmaar i Holland, Sampdoria i Italien og senest tilbage igen i Holland for AZ Alkmaar og senest én af storklubberne i Eredivisie, PSV Eindhoven.

Hans portræt pryder allerede ”Wall of Fame” hos SønderjyskE, og nu kan de lyseblå fans glæde sig til et gensyn med den sympatiske forsvarsspiller:

"Vi har holdt kontakten vedlige i efterhånden mange år, og har sammen joket om, at Simon skulle tilbage hertil. Umiddelbart havde vi nok ikke troet, at det var nu; men det gav god mening for begge parter, og jeg er meget glad for at vi blev enige," siger Hans Jørgen Haysen, og fortsætter:

"Aftalen med Simon Poulsen er også et signal om, at vi mener det alvorligt når vi siger, at vi skal have et slagkraftigt hold i SønderjyskE. Vi har fået fine erstatninger og signinger til en i forvejen god trup i dette transfervindue."

Kommer med erfaring

"Simon Poulsen kommer med erfaring, og skal tage en masse ansvar hos os. Han skal være én af de spillere, som folk skal kunne læne sig op af på banen og i alle andre sammenhænge. Vi glæder os til at præsentere ham for vores fans og ikke mindst at se ham i aktion igen for SønderjyskE," understreger Hans Jørgen Haysen.

Simon Poulsen ser frem til at komme tilbage til landsdelen og klubben, hvor det hele startede:

"Jeg vidste, at jeg på et tidspunkt skulle tilbage til klubben og den landsdel, som jeg holder så meget af. I forhold til situationen i Holland følte jeg, at SønderjyskE var den rigtige løsning for mig, både med hensyn til det sportslige og ikke mindst det private med familien og min kæreste," siger han:

"Jeg glæder mig enormt til at træde ind på det stadion, hvor min karriere startede. Nu er der gået ni år, og jeg har hele tiden drømt om at jeg på et tidspunkt nok endte i klubben igen. Det føles lidt underligt, men rart, lige nu. Ringen slutter nok her. Men fodbold er fodbold, og man skal aldrig sige aldrig. Nu ser jeg frem til at komme tættere på familien igen. Der går dog lige en uges tid, da jeg i morgen flyver til SønderjyskEs træningslejr i Spanien for at møde mine nye holdkammerater. Det glæder jeg mig virkelig til," slutter Simon Poulsen.

Simon Poulsen har underskrevet en toårig kontrakt med SønderjyskE.

Simon Poulsen

Alder:             32 år (07.10. 1984)

Højde:            184 cm.

Position:         Back/Forsvarsspiller

Kontrakt:        2 år (31.12. 2019)

Landskampe: U – 25 og A – 31

Tidligere klubber: SUB Sønderborg, HFK Sønderjylland, SønderjyskE, FC Midtjylland, AZ Alkmaar, Sampdoria, AZ Alkmaar, PSV Eindhoven

Klar med det ny spilledress.
Klar med det ny spilledress.
Sådan så det ud sidst Simon Poulsen var i SønderjyskE klæder.
Sådan så det ud sidst Simon Poulsen var i SønderjyskE klæder.
Publiceret: 01. Februar 2017 07:00
¨
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Sønderborg

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere