Bonderøven Frank Erichsen holder foredrag i Sønderborg.
Bonderøven Frank Erichsen holder foredrag i Sønderborg.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Foredrag: Bonderøven besøger Sønderborg

Frank Erichsen holder foredrag på Sønderborg Teater i november

Frank Erichsen, bedre kendt som Bonderøven fra DR's udsendelser af samme navn, holder 29. november kl. 19.00 foredrag på Sønderborg Teater.

Tv-programmet om et liv på en bondegård med fokus på at gøre det hele selv – og allerhelst helt fra bunden er gennem flere sæsoner blevet folkeeje?

I foredraget fortæller han de bedste historier om livet på Kastaniegården med alt hvad dertil hører, om at forfølge sine drømme selvom det er besværligt og måske han endda vil give dig et tip til at holde varmen i dine gummistøvler.

Med sit levende og troværdige foredrag underholder Frank Erichsen med historier fra de mange sæsoner som hovedperson i det succesfulde DR-program “Bonderøven” og giver tips til et liv med selvforsynende landbrug.

Livet på Kastaniegården

Den gamle gård på Djurs, Kastaniegården, danner ramme om den populære tv-serie, hvor man følger Bonderøvens daglige liv året rundt. Dyrene skal passes og slagtes, der skal bygges og repareres, og det hele skal helst ske ved håndkraft, så der er bestemt nok at se til. Ikke mindst fordi Frank samtidig også har både kæreste og børn. Franks drøm er at drive selvforsynende landbrug og dermed opnå et mere enkelt liv, og med en opvækst i Agerskov i Sønderjylland, og et jordlod, som han som 10-årig selv kunne dyrke, har interessen for selvforsyning og landbrug faktisk altid været en del af ham. 

Billetter kan købes på www.tikko.dk.

Publiceret: 06. April 2017 09:13
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Sønderborg

Annonce
Annonce
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt