Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Foredrag: Thomas Rathsack kommer til Sønderborg

Thomas Rathsack holder foredrag på Sønderborg Idrætshøjskole, Foredragssalen, den 8. marts klokken 19.00. 

Thomas Rathsack er aktuel som chefinstruktør "RAT" i programserien "Korpset - gjort af det rette stof" på TV2, hvor 30 danske mænd gennemgår en række udmattende og intense fysiske samt mentale prøver i løbet af otte døgn. Ud af de 30 aspiranter gennemfører kun ganske få. I foredraget vil han føre deltagerne bag kulisserne for optagelserne og blandt andet fortælle om, hvad der fik de 30 mænd til at søge, hvilke krav der blev stillet til dem, samt hvilke forventninger Thomas havde til dem.

Følger du med i "Korpset" og brænder du inde med spørgsmål?

Efter foredraget er der god mulighed for at få svar, for foredraget er sat op, så der er god tid, og tilmed mulighed for at købe en signeret bog, bl.a fra Thomas forfatterskab om Michael Plesner, som er fiktiv jægersoldat på missioner, der minder om dem, Thomas selv deltog i.

Desuden vil Thomas fortælle om sit liv som jægersoldat i 11 år. I en ganske ung alder besluttede han sig for at blive jægersoldat. Mange års slid og sur træning fulgte herefter med henblik på at indfri drømmen om at blive en del af det lille, eksklusive broderskab i Jægerkorpset. Og netop broderskabet er Jægerkorpsets bærende sammenhængskraft. Men hvad dækker ordet ”broderskab” egentlig over? Hvad betyder det? Er det blot en romantiserende kliché? Eller er der en helt særlig grund til, hvorfor dette intense kammeratskab og den ekstreme samhørighedsfølelse er så vigtig, når jægersoldater drager i krig?

Hvilke paralleller omkring "broderskab" gør sig tilsvarende gældende, når man arbejder i et team eller er en del af en familie ?

Thomas fortæller også om, hvilke bevæggrunde han havde, og hvilke moralske overvejelser han gjorde sig for at drage i krig i mere end to år, samt om hvordan det påvirkede ham.

Billetter kan bestilles på http://www.tikko.dk/event/melder-klar-hr-instruktoer-1764/

Publiceret: 04. Marts 2017 08:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Sønderborg

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere