Hans Grüner måtte redde sin etårige søn, Harald, op fra poolen. Med hjertemassage fik han liv i sin dreng igen. Pressefoto
Hans Grüner måtte redde sin etårige søn, Harald, op fra poolen. Med hjertemassage fik han liv i sin dreng igen. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Fotoudstilling: Det vigtigste er at handle

Fotoudstilling fortæller historierne om dem der trådte til, da det gjaldt

Hvert år falder 4.000 danskere om med hjertestop uden for hospital. For dem starter et ubønhørligt kapløb med tiden. For jo længere tid der går, før nogen træder til, jo dårligere er chancen for at blive genoplivet.

Heldigvis kan vi hver især gøre en afgørende forskel ved at træde til og gøre noget. Det kan være at råbe om hjælp, ringe 1-1-2, give hjertemassage eller løbe efter en hjertestarter. Det vigtigste er, at vi handler.

Det kræver mod

En ny fotoudstilling fra TrygFonden inviterer til refleksion ved at fortælle historien om mennesker, der alle trådte til, da det virkelig gjaldt.

Deres fortællinger er dramatiske og tankevækkende. For det kræver sit at træde til. Uanset om man er tæt på, som Hans Peder var, da hans etårige søn drukner og får hjertestop. Eller man som Rolf finder en livløs fremmed på en løbetur i skovene ved Aarhus.

Fotoudstillingen 'Træd til' er netop åbnet i Alsion, hvor den kan ses frem til 2. april.srj

Publiceret: 15. Marts 2017 08:15
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Sønderborg

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere