Sønderborg Gospel Choir har valgt Johanna Løhde Nielsen som ny korleder.
Sønderborg Gospel Choir har valgt Johanna Løhde Nielsen som ny korleder.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Gospelkor får ny leder

Johanna Løhde Nielsen er ny leder for Sønderborg Gospel Choir

Johanna Løhde Nielsen er ny korleder for Sønderborg Gospel Choir.

“Jeg glæder mig utrolig meget til at være den nye korleder i spidsen for Sønderborg Gospel Choir. Med den hjertevarme og det store engagement jeg allerede har mødt fra Sønderborg Gospel Choir, bliver det fantastisk at kunne arbejde på at udvikle koret i fællesskab, så både tekniske færdigheder og fokus på udtryk gør at musikken når nye højder,” siger Johanne Løhde Nielsen i en pressemeddelelse.

Hun stammer fra Tinglev og er netop flyttet fra Århus til Haderslev med sin mand Rasmus Løhde Nielsen (pianist) og deres lille søn Jon.

Johanne Løhde Nielsen er uddannet sanger, korleder og sangskriver fra Det Jyske Musikkonservatorium i Århus, og hun er ansat som sangunderviser på Haderslev Musikskole, korleder og vocal coach på Deutsche Nachschule Tingleff samt korleder og stifter for gospelkoret ”Joyful Voices” i Århus.

Johanna er derudover aktiv Jazz- og Gospel solist i ind- og udland og har derudover også udgivet kompositioner i eget navn. Sønderborg Gospel Choir øver i Multihuset på Dybbøl Skolen hver torsdag kl. 19.00-21.30 og holder optagelsesprøve den 21.september.

Publiceret: 19. Juni 2017 09:15
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Sønderborg

Annonce
Annonce
ANNONCER
Se flere