Arkivfoto: Jens Christiansen, JCfoto.dk
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Håndbold: Nu er slutspillet langt væk

Det ser sort ud for SønderjyskE's chancer for en plads i slutspillet efter nederlag til GOG

 

"Slutspillet er langt væk lige nu. Vi kæmper selvfølgelig for chancen, så længe der bare er en teoretisk mulighed, men vi må ærligt sige, at vi ikke er på slutsspilsniveau lige nu. Vi har et godt topniveau, men der er simpelthen for mange udfald," siger Morten Henriksen.

SønderjyskE spillede ellers en flot første halvleg, hvor de lyseblå på et tidspunkt førte med seks mål. I anden halvleg fik GOG dog kæmpet sig tilbage, og de sidste 20 minutter faldt SønderjyskE alvorligt i niveau.

"Jeg er selvfølgelig meget skuffet lige nu. Det var slet ikke godt nok. Vi har haft problemer med vores angreb, som vi får til at fungere flot i dag. Til gengæld begynder vores forsvar så at fejle. Vi har et kvarter i anden halvleg, hvor vi ingen dueller vinder i forsvaret," siger Morten Henriksen, der dog havde store roser til bl.a. en Alexander Hansen, der fik masser af spilletid, da Simon Kristiansen døjer med en skade:

"Alexander og Gøran spiller fænomenalt i dag." 

SønderjyskE er uden sejr i 2017, hvor der kun er sat tre point på kontoen i seks kampe. Holdet har dog stadig mulighed for at indløse billet til slutspillet, men kræver vil sandsynligvis kræve sejre i holdets tre sidste kampe.

 

Skuffet Børm: Vi skal kigge på os selv

"Jeg har ikke tænkt på slutspillet de sidste par kampe. Vi er nødt til at se på os selv i stedet for tabellen. Det eneste, vi skal fokusere på nu, er at få vores spil til at hænge sammen. Så må vi se, hvor langt det række," siger stregspiller Frederik Børm, der også erkender, at spillet ikke hænger sammen i øjeblikket:

"I dag får vi endelig vores angrebsspil til at fungere, og så fejler vi defensivt. Vi giver dem simpelthen for store chancer. Det har været svært for os at få tingene til at fungere over hele banen på én gang. Vi kæmper hårdt lige nu, men det er svært for os at ramme et højt niveau, hvor det hele kulminerer i noget stort."

SønderjyskE var hårdt ramt af skader til opgøret. Claus Kjeldgaard og Jacob Vinholdt var ikke med i kampen, mens andre spillere døjer med mindre skader eller eftervirkninger af skader. Det gælder bl.a. Simon Kristiansen, der ikke har trænet siden Tønder-kampen, Mattias Thynell, Aaron Mensing og Kasper Køser.

Publiceret: 16. Marts 2017 09:03
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Sønderborg

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere