Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Håndboldpiger kæmpede i Ungarn

Dybbøls U14 håndboldpiger er godt hjemvendt fra en kanon håndbold uge i Ungarn ved Balatonsøen.

"Turen derned og hjem foregik i bus sammen to andre pigehold fra Snejbjerg. Vi blev indkvarteret på et skønt hotel, med et kæmpe område hvor de cirka 150 unge på hotellet kunne boltre sig. Der var adgang direkte ned til Balatonsøen, hvor man kunne få sig en dukkert sammen med slangerne, hvis man turde det. På området var der fodboldbane og volleyballbane, så fritiden kunne nemt slås ihjel på hotellet," fortæller Anja Røigaard fra Dybbøl Håndbold.

Tre dage skulle pigerne spille håndboldkampe mod både danske og ungarske hold.

"Vi havde 23 piger med, så vi deltog med to hold. Det var varmt at spille, men pigerne klarede sig rigtig godt i turneringen, både mod de danske og ungarske hold. Ingen af holdene fik medaljer med hjem, men til gengæld fik de alle en kæmpe stor håndboldoplevelse og et rigtig dejligt sammenhold," siger Anja Røigaard.

Pigerne har gennem vinteren udført forskellige jobs for at tjene penge til turen, og man vil gerne takke Danimex Communication, Linak, BHJ Fonden, Slagter Franke, Sønderborg Handel, Føtex, Lions, Thomas Skøtt, Café Figo, Fitness World og Sportsmaster.

Publiceret: 22. August 2013 04:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Sønderborg

Fik du læst
ANNONCER
Se flere