Ny forening vil have skaterbane i Augustenborg.
Ny forening vil have skaterbane i Augustenborg.
Arkivfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Idé: Augustenborg skal have skaterbane

Mikkel Blønd Vestergaard vil lave skaterbane i Augustenborg. Informationsmøde 19. januar

De unge i Augustenborg skal have en skatebane.

Det mener Mikkel Blønd Vestergaard, der nu tager initiativ til at starte en forening, der skal gøre banen til virkelighed.

"Jeg har en søn, Theodor, på 11 år, der skater meget. Hver mandag tager han med 6-7 venner til Sønderborg for at skate, og de kører rundt i Augustenborg for at finde gode spots. En dag spurgte de, om jeg ikke kunne hjælpe med at få en rigtig skatebane her i byen," fortæller Mikkel Blønd Vestergaard.

Første skridt er at danne en forening, Skaterbanen Augustenborgs Venner, så der kan søges om midler til skaterbanen hos fonde samt få hjælp hos kommunen.

"Jeg håber, at kommunen kan behjælpelig med at finde et sted. Augustenborg er en flot og velfriseret by, men skaterbanen må gerne være lidt urban og rå, så jeg tænker, at havnen kunne være en god placering," siger Mikkel Blønd Vestergaard og fortsætter:

"Det handler ikke om tage noget fra skaterhallen i Sønderborg. Jo flere fede tilbud der er, jo bedre triver skatermiljøet."

Han håber, at foreningen kan få omkring 20 medlemmer. Han er også åben for et samarbejde med Midtals Idrætsforening (MIF).

Der er informationsmøde og stiftende generalforsamling torsdag 19. januar i Augustenborg Hallen klokken 19.00. Interesserede kan sende en mail til Mikkel.bv@hotmail.dk.

Publiceret: 10. Januar 2017 11:21
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Sønderborg

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt