Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Indbrud og tyveri har præget det sidste døgn

Politiet beder opmærksomme borgere om at rette henvendelse på tlf. 114

I tidsrummet fra d. 13. marts til d. 18. april blev en dør til et kælderrum på Skriverløkken brudt op og tyvene gik fra stedet med poserne fyldt. Der blev stjålet en Target cykel, en Black Concept mountainbike, et sort Samsung HT hjemmebiograf, en DJI Phantom drone, en papkasse med babytøj, en papkasse med DVD'er og en DVD afspiller, en router og forskelligt pc-grej, baby sengetøj og et par Gucci herre-solbriller. Det hele har en værdi af 31.000 kr.

Fra Sønderborg Fjernvarme på Nørrekobbel blev der stjålet fire stole af mærket Nanna Ditzel. Tyvene kom ind ved at smide en sten gennem en rude.

I tidsrummet fra d. 1. februar til d. 20. april blev der stjålet et rulleanlæg af mærket 'Faknord'. Rulleanlægget blev stjålet fra en mast, der blev opbevaret i en aflåst mastehal på lystbådehavnen i Sønderborg. Rulleanlægget har en værdi af 15.000 kr.

Fra en bil, der holdt parkeret på Felstedvej ved Gråsten Slot, blev der i aftes stjålet en sort taske, der indeholdt en Nokia mobiltelefon og en pung med diverse kort. Tyven havde knust en rude i bilen mellem kl. 18:15 og kl. 21.

Fredag morgen blev et indbrud opdaget ved boligselskabet Danbo på Nordborgvej. En dør i en sidebygning var blevet brudt op, men det er endnu ikke opgjort, hvad der blev stjålet.

Det er det heller ikke ved et indbrud i Synshallen på Agtoftsvej i Ulkebøl. I nattens løb er en rude blevet knust ind til et kontor.

Fra en lejlighed på Rådyrvej i Sønderborg er der i løbet af natten blevet stjålet en skindpung, der indeholdt diverse kort og 900 kr. i kontanter samt Iphone 6.

Har du oplysninger i én eller flere af sagerne, så bedes du kontakte politiet i Sønderborg på tlf. 114.

Publiceret: 21. April 2017 09:42
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Sønderborg

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen Sønderborg
Seneste
Lokalavisen Sønderborg
Mest læste
Lokalavisen Sønderborg
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt