Claus Kjeldgaard tager endnu en sæson i SønderjyskE. Foto: Jens Christiansen, JCfoto.dk
Claus Kjeldgaard tager endnu en sæson i SønderjyskE. Foto: Jens Christiansen, JCfoto.dk
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Kjeldgaard tager et år mere i lyseblåt

SønderjyskE forlænger kontrakten med Claus Kjeldgaard

Endnu en brik er faldet på plads i forhold til næste sæsons SønderjyskE-hold.

Claus Kjeldgaard, der har været i klubben i fire sæsoner, har sat sin autograf på en 1-årig kontraktforlængelse, der holder ham i den lyseblå trøje frem til sommeren 2018.

"Claus Kjeldgaard har i flere sæsoner været en vigtig spiller for holdet," siger sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt, og fortsætter:

"Han er en værdiskaber for os, og han forventer rigtig meget af sig selv; men også af sine holdkammerater. Han er en vild fightertype, en fantastisk forsvarsspiller, og så har han bare et skud af en anden verden. Han kan pludselig levere det spektakulære skud i kampens sidste sekunder, som vinder pointene for os. Det glæder jeg mig over, at han også vil fortsætte med i den kommende sæson. Vi håber også, at vi og Claus Kjeldgaard vil opleve en sæson, hvor han er helt skadesfri. Så er han i stand til at levere til helt ekstraordinære, og bliver dermed også en vigtig nøglespiller for os," understreger Simon Hajdu Lindhardt.

Intet hold uden opbakning

Claus Kjeldgaard ser frem til en femte sæson i SønderjyskE:

"Jeg er utrolig glad for at skulle være en del af den nye trup og det nye trænerteam i klubben. Det giver mig et ekstra kick, at jeg skal være en del af den nye satsning, hvor vi både kan se frem til et delvist nyt trænerteam og en række nye spillere i truppen. Efter et længere skadesforløb, glæder jeg mig ikke mindst til at komme tilbage for fuld styrke og bidrage på det sportslige plan i højere grad, end det har været muligt i den første halvdel af indeværende sæson," fortæller Claus Kjelgaard.

Der er flere ting, som har bidraget til beslutningen om at forlænge kontrakten med SønderjyskE:

"Det er helt klart Sønderborg og Als området, hvor vi trives som familie samt ikke mindst den evigt omtalte hjemmebane, vi har i Broager Sparekasse Skansen. Uden den opbakning, vi oplever til hjemmekampene, tror jeg faktisk ikke at det havde været muligt at have en klub som SønderjyskE i Sønderborg. Det er et privilegie at spille foran fulde huse til hver eneste hjemmekamp, og det nyder jeg personligt i fulde drag. Vi har bare Danmarks bedste publikum – i både medgang og modgang," siger Claus Kjeldgaard.

Claus Kjeldgaard

Født: 1. januar 1986 (31 år)

Højde/vægt: 189 cm/ 97 kg

Position: Playmaker

Trøjenr.: 7

Kontraktudløb: 30. juni 2018

Tidligere klubber: Mors-Thy Håndbold, AaB Håndbold, IFK Kristianstad

Publiceret: 23. Februar 2017 05:30
¨
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Sønderborg

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere