Borgen får i denne måned en ny sandwichbar. Foto: Mikkel Hansen
Borgen får i denne måned en ny sandwichbar. Foto: Mikkel Hansen
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Kong Kian åbner i Borgen

Ny sandwichbar åbner i Borgen Shopping

I løbet af denne måned slår en ny sandwichbar dørene op i shoppingcenter Borgen i Sønderborg.

I stueetagen - lige overfor Sport24 - åbner Kong Kian, der også har en afdeling i Aabenraa. Der har også tidligere været en Kong Kian i Sønderborg, men den lukkede i 2015.

“Vi ser jo en tendens til, at det at spise ude udgør et stadig større del af det at shoppe, gå i biografen og hygge sig sammen. I den sammenhæng er det derfor oplagt for os i Borgen, udover at kunne byde på et varieret mix af butikker, også at kunne tilbyde vores kunder et forskelligartet udbud af restauranter og cafeer, og her passer denne nye sandwichbar perfekt som supplement til vores øvrige store udvalg af bespisning,” siger centermanager i Borgen, Flemming Enghave i en pressemeddelelse.

Der arbejdes efter en åbning sidst i uge 22, men arbejdet skrider hurtigt frem, og der er mulighed for at åbne før planlagt.

Den endelige åbningsdato vil fremgå af Borgens hjemmeside samt Facebook.

Tilkomsten af den nye sandwichbar bringer antallet af cafeer og restauranter i Borgen op på seks. De øvrige er, Castillo & Co, Kebabtown, Sushi & More, The Spot Café & Burgerbar samt The Spot Café & Legeland.

Publiceret: 18. Maj 2017 11:52
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Sønderborg

Annonce
Annonce
ANNONCER
Se flere