Tidligere har Lokalpuljen bl.a. sørget for, at Aabenraa Rideklub kunne få et nyt spring,
Tidligere har Lokalpuljen bl.a. sørget for, at Aabenraa Rideklub kunne få et nyt spring,
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Lokalpuljen uddelte 50.000 kroner

Fem projekter får tilskud fra Broager Sparekasse

Broager Sparekasses Lokalpulje har netop uddelt 50.000 kroner til lokale initiativer og foreninger.

"Det er altid spændende at se de ansøgninger vi får ind. Der er desværre også nogle denne gang, som vi må skuffe. Men det er kun sundt med konkurrence, og det gør at vi kan vælge hvilke anskaffelser eller initiativer, som vi mener kan gøre den største forskel for de foreninger, der sender ansøgninger til os," fortæller Morten Vestergaard, underdirektør i Broager Sparekasse.

De tilgodesete tiltag er en elevationsstol til senhjerneskadede ved Foreningen Købmandsgården,

et podie til dirigent hos Broager Egnskor, en lukket trailer til instrumenter og udstyr til Broager Brandværnsorkestre, luftgevær til Sønderborg Skyttekreds og Gråsten Sejlklub Juniorafdeling får penge til en ny optimistjolle

Fire gange i året samler Broager Sparekasse sine ansøgninger til Lokalpuljen. Hver gang uddeles der 50.000 kr. til lokale foreninger og initiativer. Der har denne gang været nogle spændende ansøgninger, og Broager Sparekasse glæder sig over denne gang at kunne bidrage til fem nyanskaffelser for fem lokale foreninger.

Fra dirigentpodie til optimistjolle

Tidligere har Lokalpuljen bl.a. sørget for, at Aabenraa Rideklub kunne få et nyt spring, Sønderborg Garden har fået et nyt althorn, Adventure Efterskolen har fået et skihop og mange sportsklubber har fået spilletøj.

Lokalpuljen er hele tiden åben for nye ansøgninger. Næste omgang uddeledes i starten af april. Ansøgninger skal sendes senest den 31. marts 2017.

Publiceret: 12. Januar 2017 09:26
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Sønderborg

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt