Publikum er vilde med Thorleif og resten af holdet i Sønderborg Sommer Revy, der nu forlænger spilletiden med en uge. Foto: Mikkel Hansen
Publikum er vilde med Thorleif og resten af holdet i Sønderborg Sommer Revy, der nu forlænger spilletiden med en uge. Foto: Mikkel Hansen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Maibom tager en uge mere

Sønderborg Sommer Revy forlænger spilletiden med en uge

Et forrygende billetsalg medfører nu en forlængelse af spilletiden for Sønderborg Sommer Revy med en uge.

“Vi har ofte forlænget revyen med et par dage - siger Leif Maibom - enten har vi spillet flere dobbeltforestillinger eller taget fridage i brug, og indimellem har vi også skubbet sidste spilledag med en dag eller to. Men det er første gang, at vi forlænger med en hel uge, og dermed første gang at revyen kommer til at spille i august,” siger revydirektør Leif Maibom i en pressemeddelelse.

Der var fra starten sat 44 forestillinger og i alt 22.000 billetter til salg. Sidste år solgte revyen 22.147 billetter, og der er på nuværende tidspunkt solgt langt over 20.500 til årets forestilling. I første omgang forlænges revyen med fire ekstra spilledage, hvilket betyder, at sidste spilledag flyttes fra 29. juli til 5. august.

“Og det bliver under alle omstændigheder den sidste spilleaften. Hvis vi skal gøre mere, må vi spille flere dobbeltforestillinger eller tage en fridag eller to i brug, for vi skal slutte senest den 5. august,” siger Leif Maibom, der i år er på scenen for sidste gang.

De næste tre år er Leif direktør, og Jeanne Boel rykker ind som kunstnerisk chef. Og efter tre år overtager Jeanne Boel og Klaus Kristenen hele revyen, og Leif og Johnna Maibom trækker sig helt tilbage.

Publiceret: 19. Juni 2017 09:15
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Sønderborg

Annonce
Annonce
ANNONCER
Se flere