Sekretariatsleder Nina Frederiksen (tv) og kollegerne Tanja Knudsen og Lene A. Bergmann (th) har store forventninger til den nye boligportal. Foto: Kasper Roed
Sekretariatsleder Nina Frederiksen (tv) og kollegerne Tanja Knudsen og Lene A. Bergmann (th) har store forventninger til den nye boligportal. Foto: Kasper Roed
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ny portal viser vej til lejeboliger

Boligforeninger i Sønderborg Kommune samler 3.000 lejeboliger på ny portal

Det bliver i fremtiden lettere at finde en ny lejebolig i Sønderborg Kommune.

De tre boligorganisationer Nordborg Andelsboligforening, Gråsten Andelsboligforening og Boligforeningen Søbo, der tilsammen har over 3.000 lejemål, introducerer den nye boligportal under navnet www.syddanskbolig.dk.

“Vi har store forventninger til den nye boligportal, som vi introducerer i disse dage. Det skal være let og enkelt at finde en bolig i kommunen uanset, om du er tilflytter eller bare ønsker en anden bolig. Det mål opfylder den nye og meget brugervenlige boligportal,” siger sekretariatsleder i Boligforeningen Søbo, Nina Frederiksen.

På portalen kan man både lade sig opnotere og definere sine ønsker for den fremtidige bolig: Skal det f.eks. være et rækkehus, lejlighed eller ungdomsbolig, hvor mange værelser skal der være, boligens kvadratmeter, størrelsen på den månedlige husleje og om husdyr er tilladt.

Boligforeningen Søbo råder over 1.600 lejemål, Gråsten Andelsboligforening har 720 lejemål og Nordborg Andelsboligforening 740 boliger.

Samarbejdet mellem boligorganisationerne betyder i øvrigt, at man blot skal være opnoteret i SydDanskBolig for at komme i betragtning til en bolig i en af de tre organisationer.

Der er også mulighed for at skrive sig på venteliste til en bolig i en ønsket afdeling.

Betaling for opnotering og venteliste sker online. Det koster henholdsvis 100 kroner for opnotering og 200 kroner for at komme på venteliste. Opnoteringen skal fornyes hvert år.

Publiceret: 16. Marts 2017 10:13
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Sønderborg

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt