Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Nytårssolisterier byder atter på næsten-royalt grin på Alsion

Til dette års Nytårssolisterier stiller Dansk Solistforbunds formand, Chresten Speggers, atter op i sit populære glansnummer som Prins Henrik.

Det sker på lørdag, 14. januar klokken 14.

Netop den optræden samlede sidste år særligt mange mennesker til årets første Solisterier i Cafe Alsion, så Speggers gentager succesen.

Chresten Speggers er kendt for at imitere Prins Henrik så godt, at dele af publikum ofte har svært ved at se forskel på skuespilleren og den ægte vare.

Med på Alsions cafe-scene er også Kiki Brandt, Martin Skriver og Lars Boye, så der er på alle måder lagt op til en festlig start på 2017’s Solisterier. Forestillingen starter klokken 14, og der er som altid gratis entre, hvor pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet. Cafe Alsion tilbyder en frokostplatte, som imidlertid kræver pladsbestilling på 26 16 77 50 eller på cafe@alsion.dk.

Solisterier er en af Alsions publikums-magneter og tiltrækker gerne 300-500 mennesker. Arrangementet er et samarbejde mellem Sønderborg Event, Koncertsalen Alsion, Dansk Solistforbund og Chresten Speggers.

Publiceret: 11. Januar 2017 07:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Sønderborg

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt