Broager Sparekasse Skansen har været en fæstning for SønderjyskE i efteråret, men nu kommer pokalmestrene fra Skjern. Foto: Annemette Stollig
Broager Sparekasse Skansen har været en fæstning for SønderjyskE i efteråret, men nu kommer pokalmestrene fra Skjern. Foto: Annemette Stollig
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Pokalmestre åbner foråret i Skansen

SønderjyskE har ikke tabt de sidste syv hjemmekampe - næste modstander er Skjern Håndbold

En lang periode uden håndbold i Broager Sparekasse Skansen slutter, når SønderjyskE 14. februar får besøg af Skjern Håndbold, der fornylig vandt pokalfinalen over BSV.

For SønderjyskE bliver foråret en lang sej kamp for at sikre en plads i slutspillet.

"Vi skal i foråret prøve at spille os til alle tænkelige point. Der er ingen gratis kampe, hvis vi skal med i slutspillet. Vi kæmper om en plads mod flere andre hold, blandt andet Mors-Thy, der til manges overraskelse meldt sig ind i kampen om en billet til slutspillet," siger SønderjyskE-træner Morten Henriksen.

SønderjyskE sluttede efterårssæsonen med en hjemmesejr over HC Midtjylland, og holdet har ikke tabt de sidste syv hjemmekampe.

"Pausen kom ikke på et godt tidspunkt for os. Godt nok var vi trætte, men spillemæssigt fungerede det godt. Vi spillede måske noget af de bedste håndbold i klubbens historie. At vi ikke ligge højere i tabellen, skyldes at konkurrencen er hårdere end nogensinde før," siger Morten Henriksen og fortsætter:

"Det bliver spændende at se, om vi kan indlede foråret på samme niveau, som vi sluttede af i efteråret."

Ny målmand

Skjern tæller flere store profiler, herunder den stærke norske stregspiller Bjarte Myrhol, der netop er vendt hjem fra VM med en sølvmedalje om halsen. Truppen tæller også den danske VM-deltager Kasper Søndergaard, der ofte har voldt SønderjyskE-forsvaret problemer.

Senest har Skjern oprustet ved at hente den serbiske målmand Tibor Ivanisevic, der imponerede i pokalturneringens final 4.

"Ingen tvivl om at Skjern er et godt hold, men vi bliver nødt til at fokusere på os selv. Vi havde nogle gode kampe mod Skjern i sidste sæson, men i denne sæsons første opgør, er der vist ingen tvivl om, at de sad på kampen," siger Morten Henriksen.

Skjern vandt efterårets opgør 31-26 i Skjern. Hjemmeholdets Lasse Mikkelsen blev topscore med otte mål.

Publiceret: 14. Februar 2017 11:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Sønderborg

Annonce
Annonce
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt