Rygterne talte sandt. Simon Kroon følger med Marc Dal Hende g Janus Drachmann til Herning. Og trioen forlader klubben med det samme.
Rygterne talte sandt. Simon Kroon følger med Marc Dal Hende g Janus Drachmann til Herning. Og trioen forlader klubben med det samme.
Foto: Annemette Stollig
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Så er det bekræftet: Stærk SønderjyskE trio flytter omgående

Simon Kroon, Marc Dal Hende og Janus Drachmann er med omgående virkning FCM spillere

pra

Superligaklubben SønderjyskE har med omgående virkning solgt kantspilleren Simon Kroon til FC Midtjylland. I samme handel indgår også Janus Drachmann og Marc Dal Hende, som ellers først skulle have tiltrådt hos midtjyderne til sommer.

Sportschef Hans Jørgen Haysen er tilfreds med resultatet af forhandlingerne, som altså endte med at sende tre spillere til Herning få dage før, transfervinduet lukker:

"Alle tre spillere har gjort det rigtig godt for os. Drachmann og Dal Hende var uanset hvad væk fra sommer, og så var vurderingen på salg nu kontra at beholde dem i foråret, og når alle parametre blev taget med i betragtning, gav det mening at sælge dem nu. Simon var også hele tiden i pipeline at skulle sælge, når rette klub og pris var der for begge parter, og derfor har vi accepteret også at sælge ham til FC Midtjylland," siger han.

"Vi vil gerne takke Simon Kroon, Janus Drachmann og Marc Dal Hende for deres indsats i SønderjyskE, og ønsker alle tre al mulig held og lykke på deres videre vej," siger Hans Jørgen Haysen.

Publiceret: 29. Januar 2017 16:00
¨
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Sønderborg

Annonce
Annonce
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt