Sønderborg Kommune får snart en international børnehave med plads til ti børn.
Sønderborg Kommune får snart en international børnehave med plads til ti børn.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Sønderbog får international børnehave

Sønderborg Kommune har sammen med Den Internationale Skole i Sønderborg besluttet at oprette en international børnehave

Af Marie Lukas

I store dele af verden er der tradition for børnehaver med undervisning. Det er der ikke i Danmark, men det er noget, som internationale jobpendlere efterspørger -også i Sønderborg.

Derfor har Sønderborg Kommune besluttet, at gå ind i et samarbejde med Den Internationale Skole i Sønderborg om at oprette en international børnehave.

”Vi gør det, fordi der er behov for det. Vi kan ikke leve med, at Sønderborgområdet bliver fravalgt af internationale medarbejdere fordi vi ikke har det tilbud, de efterspørger til deres børn,” siger Erik Lorenzen, formand for børne- og uddannelsesudvalget.

Både læring og leg

Den internationale børnehave i Sønderborg bliver en del af Børnehaven Engelshøj i Sønderborg. Der bliver plads til ti børn i alderen tre til seks år.

Den daglige undervisning kommer til at foregå kl. 8-13 med undervisningsperioder á 40 minutter, og i den øvrige tid indgår børnene i de almindelige aktiviteter i Børnehaven Engelshøj.

Lederen af Sonderborg International School, Henrik Kristensen, er glad for samarbejdet med Sønderborg Kommune, og understreger, at undervisningen i den internationale børnehave bliver tilpasset børnenes udviklingstrin.

Der åbnes for tilmelding af børn mandag den 27. juni 2016 kl. 12.00 og de ti pladser fordeles efter først til mølle-princippet.

Publiceret: 21. Juni 2016 14:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Sønderborg

Fik du læst
ANNONCER
Se flere