Power-direktør Jesper Boysen på besøg i den nye Power-butik i Sønderborg. Foto: Mikkel Hansen
Power-direktør Jesper Boysen på besøg i den nye Power-butik i Sønderborg. Foto: Mikkel Hansen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Sønderborg får Sønderjyllands eneste Power

Power har ansat 55 nye medarbejdere til den nye Sønderborg-afdeling

Power-varehuset i Sønderborg bliver det blot trejde i Jylland og indtil videre eneste syd for Aarhus.

"Det bliver også den eneste Power i Sønderjylland. Vi har planer om at åbne i Esbjerg og Kolding, men vi er endnu ikke langt med de planer, så indtil videre bliver varehuset i Sønderborg det eneste i Sydjylland," fortæller Powers adm. direktør Jesper Boysen.

Power har ansat 55 medarbejdere til det nye varehus, og de har været gennem et uddannelsesforløb for at blive til at servicere kunderne. Varehuschef er Prakash P. Indrasenan.

Selvom Power satser på lave priser, skal der også være god service, understreger Jesper Boysen:

"Hvad koster det at være en flink fyr? Det koster jo ikke noget at yde en god service. Det er et spørgsmål om indstilling," siger Power-direktøren og fortsætter:

"Vi satser ikke på loyale kunder, for de er kun loyale, indtil de kan få varen billigere på den anden side af gaden. Vi skal tilbyde de rigtige varer til ordentlig pris samt en god service. Så kommer kunderne."

Power har slået sig op på et koncept, hvor en prisrobot konstant overvåger konkurrenternes priser og sørger for, at Power har lavest pris i både netbutikken og de fysiske varehuse.

"Vi anser det for en gamechanger i branchen. Hos os kan kunderne stole på, at de får varen til laveste pris samtidigt med at de kan få hjælp i nærmeste varehus," siger Jesper Boysen.

Power-butikken er indrettet i samme stil som f.eks. Ikeas varehuse, hvor kunderne følger en rute gennem forretningen fra indgang til kassen.

"Kunderne får en guidet tur rundt. Vi ønsker, at et besøg i Power skal være en oplevelse. For eksempel kan man tage en kop kaffe, hvis man venter på en ekspedient. Vi sælger jo kaffemaskiner, så vi skal selvfølgelig også bruge dem," fortæller Jesper Boysen og fortsætter:

"Mange forbinder os med elektronik, men vi har meget mere end det - og i alle prisklasser. Vi satser f.eks. meget på sjove gadgets og tilbehør som f.eks. droner og 800 forskellige mobilcovers. Vi har også el-pærer, shampoo, tandpasta og kaffe."

Som noget nyt er Power også begyndt at sælge køkkener i form af Danica Køkkener fra koncernen Nobia, der også står bag køkkenfirmaerne HTH, Invita og Uniform.

Prakash P. Indrasenan er varehuschef i Power Sønderborg. Foto: Mikkel Hansen
Prakash P. Indrasenan er varehuschef i Power Sønderborg. Foto: Mikkel Hansen
Publiceret: 28. Februar 2017 06:00
¨
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Sønderborg

Annonce
Annonce
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt