Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Sønderborgs politikere investerer i det gode liv

Nyt forretningsgrundlag skal skabe klar politisk og strategisk retning for begivenheder og events i Sønderborg Kommune

Der står Sønderborg både på landkortet og på dankortet - det ordsprog har forlængst groet sig fast i folkemunde. Nu ønsker Sønderborg kommune så at gøre sig mere tydelige på, hvordan den skal tiltrække og arbejde med events i fremtiden.

Det skal et nyt forretningsgrundlag sikre.

- Det er vigtigt, at vi her i kommunen investerer i gode oplevelser, der gør Sønderborg til et attraktivt sted at bo og leve for vores borgere. De store kulturbegivenheder kan ligeledes støtte vores ihærdige indsats med udvikling af talenter inden for dans, musik og perfomance, fortæller Charlotte Riis Engelbrecht, formand for kultur- borger- og fritidsudvalget i Sønderborg Kommune.

 

 

Styrket profil

Sammen med kommunens positioneringsplan, Udsigt i verdensklasse, skal det nye forretningsgrundlag give et klarere politisk fingeraftryk på kommunens arbejde med store og små begivenheder. 

- Vi skal professionaliserer tilgangen til events for at få mest muligt ud af dem, sige Stephan Kleinschmidt, formand for Kulturel og Regional Udvikling, Sønderborg Kommune.

 

Borgere som beslutningstagere

Forretningsgrundlaget skal sikre, at de store begivenheder spiller sammen på et højere plan, og ambitionen er at skabe en bevægelse, der gør det muligt for borgere, virksomheder og organisationer at påtage sig rollen som initiativtager og aktør. Kommunens opgave vil i et sådan tilfælde være at agere 'fødselshjælper', faglig sparringspartner og eventuel facilitator.

Embedsværket er i færd med at udarbejde en plan, der skal sikre, at forretningsgrundlaget føres ud i livet. 

Publiceret: 20. April 2017 10:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Sønderborg

ANNONCER
Se flere