Søren Brejnebjerg Jensen fra Danfoss er årets lærling.
Søren Brejnebjerg Jensen fra Danfoss er årets lærling.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Søren fra Danfoss er årets lærling

Dansk Industri Sønderjylland har kåret Søren Brejnebjerg til årets lærlinge

Søren Brejnebjerg Jensen fra Danfoss er kåret til årets lærling af Dansk Industri Sønderjylland.

Han stammer fra Tørring ved Vejle, men flyttede til Sønderborg for at tage en uddannelse hos Danfoss. Her har han nu uddannet sig til kontorassistent med speciale i administration. Undervejs har han vist, at han er klar til at håndtere mange opgaver - fagligt og socialt.

“Søren har gennem sin uddannelse hos Danfoss udvist en stor ro, han har altid tingene færdig til tiden og har her i HR-afdelingen selvstændigt håndteret vores rekruttering af produktionsmedarbejdere, da det var på det højeste,” siger koordinator i Talent & Acquisition hos Danfoss Tina Møller Toft i en pressemeddelse.

Ud over almindelige opgaver hos Danfoss har han blandt andet stået for opsætning af Danfoss' Facebook-hjemmeside “Danfoss Erhvervsuddannelse”, hvor han var administrator og stod for brandingen af siden. Han har deltaget i rekrutteringen af nye kontorelever, deltaget i Danfoss' jobmesse i Odense og planlagt teambuilding for lærlinge og elever.

Tina Møller Toft peger på, at årets lærlingeprismodtager ikke er så let at slå ud:

“Søren giver aldrig udtryk for utilfredshed eller manglende overskud i pressede situationer. Det gælder både administrativt og teknisk, som f.eks. da Søren havde ansvaret for gravemaskinen ved DM i Skills. Han er en super ambassadør for Danfoss' erhvervsuddannelser,” siger hun.

Socialt aktiv

“Søren Brejnebjerg Jensen er også yderst aktiv socialt. Blandt mange andre ting har han arrangeret velkomsten af nye kontorelever og lavet “Speeddating” med BC Syds kontorelever. Og så har han stået for sociale arrangementer i afdelingen så som fælles pyntning af juletræ, en pakkekalender, og han har arrangeret fællesspisning og bowling for alle Danfoss' elever.

“Det er dejligt, at virksomhederne i vores område kan tiltrække så dygtige medarbejdere, der ovenikøbet fungerer som gode rollemodeller. Så andre unge også bliver interesseret i at tage sig en erhvervsfaglig uddannelse. For dem har vi i den grad brug for,” siger formand for DI Sønderjylland Erling Duus.

Søren Brejnebjerg Jensen er nu fastansat hos Danfoss Legal, hvor han bl.a. tager sig af ansættelseskontrakter. Dermed er der også blevet råd til bil og en lejlighed inde i centrum af Sønderborg. Og i sin fritid vil man kunne opleve ham drible bolden i Kværs boldklub.

Søren Brejnebjerg Jensen får overrakt sin lærlingepris ved DI Sønderjyllands Erhvervstræf i Haderslev 22. juni.

Publiceret: 13. Juni 2017 10:59
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Sønderborg

Annonce
Annonce
ANNONCER
Se flere