Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Sport: Squashklub led sæsonens første nederlag

Sønderborg Squash Club (SSC) led onsdag 15. marts sæsonens første nederlag, da holdet tabte på udebane til Esbjerg 4.

SSC's hold bestod Aron Andresen, Poul Henning Midtgård, Marc Reiss og Søren Sivebæk.

SSC lå inden aftenens kampe, der var sæsonens næstsidste, på en komfortabel førsteplads i divisionen og havde som ubesejret selvtilliden i orden, men havde også stor respekt for top 3 holdet Esbjerg 4 .

Det blev en aften med otte spændende og tætte kampe.

Aron lagde i sin første kamp ud med en 3-0 sejr i jævnbyrdig dyst. Aron måtte i sin anden kamp ud i 5 set før han havde en 3-2 sejr hjemme.  Poul Henning måtte i begge sine kampe se sig besejret med 1-3.  Marc Reiss led samme skæbne og tabte med henholdsvis 1-3 og 0-3. Søren Sivebæk sled sig til en 3-1 sejr i første kamp men kunne ikke holde de samme takter i anden kamp som han tabte 0-3.

Slut resultatet blev 5-3 i Esbjerg 4 holdets favør.  SSC led således sæsonen første nederlag, men ligger med et pointforspring på 24 på en urørlig førsteplads. I holdkampene spilles der om maximum 9 point. Selv med en nedsabling på 0-8 i den sidste kamp er førstepladsen ikke i fare. 

I næste og sidste holdkamp, der spilles 4. april på SSCs hjemmebane, er der lagt op til en spændende sæsonafslutning. Modstanderen er det andet af divisionens Esbjerg-hold, Esbjerg 3 .

Publiceret: 17. Marts 2017 12:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Sønderborg

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt