Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Stort ponystævne i Sundeved Rideklub

Sundeved Rideklub holder klubbens største stævne 17. - 19. marts

Hvad er ECCO Cup

Til ponylandsstævnet rides de første kvalifikationer til årets ECCO Cup. ECCO Cup har til formål at fremme den danske ungdomselite inden for dressursporten, således at ekvipagerne får mulighed for at dygtiggøre sig til at konkurrere på internationalt niveau.

I dagene 17. – 19. marts rides 1. kvalifikation til Ecco Cup 2017 under ponylandsstævnet i Sundeved Rideklub.

Alle sejl er sat til i Sundeved Rideklub, hvor man forbereder sig til det hidtil største ponylandsstævne i klubbens historie, hvor der vil være små 300 startere. 

Sundeved Rideklub har netop afholdt hestelandsstævne også med Ecco Cup, og her var der meget positive tilbagemeldinger fra både ryttere, officials og gæster. Dette giver fornyet energi i klubbens hjælperkorps, som igen vil kræse for detaljerne for at leve op til den positive feedback.

Allerede ved ankomsten bliver man mødt af en hjælper, der anviser parkeringsplads og viser vej til staldene. Som altid tilbydes der opstaldning i både de eksisterende stalde og i teltstalde. I klubbens cafeteria serveres der lækker hjemmelavet mad til alle måltider, samt et lille udvalg fra det sønderjyske kaffebord. Faciliteterne i Sundeved Rideklub er særdeles publikumsvenlige, da de to store ridehaller ligger i åben forbindelse med hinanden, så tilskuerne kan følge med i hvad der sker på både opvarmnings- og konkurrencebanen.

Der vil også være de såkaldte kür-klasser, hvor musikken er afstemt efter hestens bevægelser og de individuelle øvelser. Blandt de mange startende er der også dygtige lokale ryttere både fra Sundeved Rideklub og fra de nærliggende rideklubber. Så kom til Sundeved Rideklub på Legbjergvej 7 i Vester Sottrup og støt op om de lokale ryttere. Der er gratis entré alle dage.

Publiceret: 16. Marts 2017 07:30
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Sønderborg

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere