Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Symfonikoncert med unge talenter

Sønderjyllands Symfoniorkester fortsætter sit succesrige samarbejde med unge talenter – denne gang med musikskoleelever fra musikskolerne i landsdelens musikskoler.

På mange af musikskolerne er der i forvejen sammenspil, men slet ikke i det omfang, som et professionelt symfoniorkester kan tilbyde.

”Fornøjelsen ved musik handler først og fremmest om at spille sammen med andre. Dette projekt skal gerne stimulere elevernes motivation og tilføje en ny dimension til deres oplevelse af musikken,” siger Jacob Elmedal, violinist i orkesteret og initiativtager til projektet, i en pressemeddelelse.

Scenen bliver fyldt godt op til koncerten, for der kommer omkring 35 nye musikere mellem 12 og 25 år med i orkestret til dette projekt. Både strygere, blæsere og slagtøjsspillere, så de fleste af orkestrets musikere er repræsenteret blandt musikskoleeleverne.

Til prøver og koncert sidder musikskoleeleverne sammen med orkestrets musikere og får på den måde støtte og selvtillid, fordi der hele tiden er en professionel musiker som giver de unge musikalsk støtte.

Koncerten finder sted onsdag 22.marts kl.17 på Alsion. Gratis entré.srj

Publiceret: 19. Marts 2017 08:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Sønderborg

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt