Foto: Thomas Petri
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Teater: Krimi med stof til eftertanke

Sønderborg Teater opfører forestillingen Vrede 20. marts

Sønderborg Teaterforening præsenterer mandag 20. marts krimi-forestillingen “Vrede”.

Hvor går grænsen mellem vandalisme og drengestreger? Kan man undskylde voldshandlinger, der er motiveret af moralsk indignation? Er moral godt, men dobbeltmoral dobbelt så godt? Og er venstreorienterede handlinger mere stuerene end højreorienterede aktioner? Disse spørgsmål presser sig på i det nyskrevne australske stykke Vrede,  som bliver opført af Folketeatret i Sønderborg Teater

Hjerneforskeren Alice har bygget en facade af politisk korrekthed op om sin familie. Sammen med sin mand Patrick, succesrig romanforfatter, og sønnen Joe, lever hun den kreative klasses gode liv.

Da Joe bliver taget i at male racistiske slagord på en moske, ryster fundamentet under den veluddannede og tolerante families selvforståelse. Hvordan kan det ske? Joe er jo vokset op i et oplyst hjem. Er det kammeraten fra arbejderhjemmet, der har haft en dårlig indflydelse på ham? Fordommene er nærliggende forklaringer, indtil en ung journalist begynder at afdække Alices fortid.

Vrede er skrevet af Joanna Murray-Smith – en af Australiens mest succesfulde dramatikere. Hendes værker er blevet oversat og produceret i hele verden, bl.a. på Broadway og i Londons West End. 

Medvirkende: Troels Lyby, Sarah Boberg, Camilla Bendix, Jacob Weble, Tanya Lund Andersen, Elliott Crosset Hove og Benjamin Boe Rasmussen. Iscenesættelse: Madeleine Røn Juul Scenografi: Manfred Blaimauer. Kostumer: Gøje Rostrup.

Publiceret: 15. Marts 2017 08:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Sønderborg

Annonce
Annonce
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt