Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen er gået sammen om at vække gamle Tøsedrengeminder til live. Foto: Pressefoto
Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen er gået sammen om at vække gamle Tøsedrengeminder til live. Foto: Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Tøsepiger til 80’er fest i Sønderborg

Endnu et hovednavn er på plads til Danmarks største 80’er festival i Skansen

Sønderborg 80'er festival kan nu præsenterer det andet hovednavn til festen, der afholdes i Skansen lørdag 8. april fra kl. 13.30-2.

Det drejer sig om Anne Dorte Michelsen & Maria Bramsen fra Tøsedrengene, der var et ikonisk stilskabende 80'er band. Sammen med Rocazino og TV2 var de et af de absolut største danske 80'er bands med et samlet albumsalg på 1 million albums. Hits var der mange af, såsom: Sig du kan li"mig, Indianer, Ud under åben himmel, Vi var engang så tæt, Så gik der tid med det og mange mange flere. Alle sammen skarpskårne sange som står distancen og stadigvæk den dag i dag taler direkte til hjertet. Der venter således publikum en stor oplevelse, når bandets to energiske frontfigurer går på scenen og tager publikum med tilbage i tiden.

Om kort tid offentliggøres hele programmet for dagen, hvor man kan se, i hvilken rækkefølge de forskellige bands spiller. Programmet kan ses på www.s80f.dk. Billetter kan købes på www.billetten.dk og på www.soenderborgbilletten.dk eller købes pr. tlf. på 70 20 20 96.

dietz

Publiceret: 12. Januar 2017 09:17
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Sønderborg

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt