Bodil Møller og Ulla Holmer i gang med at lave tulipanbuketter.
Bodil Møller og Ulla Holmer i gang med at lave tulipanbuketter.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Tulipaner gav penge til kamp mod misbrug

Lions Club Als tjente 38.000 kroner til misbrugsarbejde gennem blomstersalg

Lions Club Als har for sjette år i træk solgt og bragt tulipanbuketter ud til fordel for arbejdet mod misbrug blandt børn og unge i Sønderborg-området. Og salget er øget hvert år. I år blev der solgt 515 buketter.

Da hver buket sælges for 100 kr. inkl. vase, betyder det, at Lions Als efter salget har over 38.000 kroner at donere til den lokale indsats mod misbrug. 75 kr. af hver buket går nemlig ubeskåret til det velgørende arbejde, mens 25 kr. dækker udgifterne.

Både Bitten og Mads Clausens Fond og Linak har sidste år og i år støttet initiativet massivt. BMC Fonden har således begge år købt 100 buketter til uddeling på flere afdelinger på Sønderborg Sygehus, mens Linak med sit køb på 50 buketter har sørget for, at forårets rykkede ind på stuerne hos beboerne på både Guderup Plejecenter og plejecentret Tangshave i Nordborg.

“Det er dejligt, at så mange støtter tulipansalget. Det er velgørende på flere måder – dels nyder vi at bringe de smukke forårsbebudere ud i butikker, til kontorer og institutioner, hvor vi møder masser af smil til gengæld for vores forårshilsen, dels glæder vi os over, at vi kan støtte arbejdet mod misbrug med så fint et beløb. Jeg tror, det er den ubeskårede støtte til formålet, som motiverer mange til at købe. Så jeg kan kun sige tusind tak til alle, som har taget godt imod os og støttet os ved at købe tulipaner. Vi kommer igen næste år, tør jeg godt love,” siger medlem af tulipanudvalget i Lions Club Als, Hanne Emdahl Pedersen.

Johnna Maibom arrangerer tulipanbuketter.
Johnna Maibom arrangerer tulipanbuketter.
Publiceret: 20. Marts 2017 11:58
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Sønderborg

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen Sønderborg
Seneste
Lokalavisen Sønderborg
Mest læste
Lokalavisen Sønderborg
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt