Sønderborg Sommer Revy skifter ejere
Ægteparret Jeanne Boel og Klaus Kristensen overtager i løbet af de kommende år Sønderborg Sommer Revy.
Foto: Mikkel Hansen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Video: Maibom sælger revyen

Leif og Johnna Maibom har fundet Sønderborg Sommer Revys nye ejere

Efter 36 år som styrende makkerpar i Sønderborg Sommer Revy tager Maibommerne ægteparret Jeanne Boel og Klaus Kristensen ind som partnere i revyen.

Til november bliver de direktionen i Sønderborg Sommer Revy udvidet med to, og i løbet af de kommende fire år overtager Jeanne og Klaus revyen bid for bid.

”Vi tror fuldt og fast på, at Jeanne og Klaus er det helt rigtige par, der med veneration for revyens tradition kan føre vores livsværk videre. De er kendte og respekterede i branchen, de er blevet vilde med Sønderborgområdet, og de er klar til på en eller anden måde at knytte sig mere til byen,” siger Leif Maibom.

Der er langt en handlingsplan, hvor Jeanne og Klaus gradvist køber sig ind i revyen for at ende med at eje 100%. De to første år er Leif stadig adm. direktør. Tredie år er Leif direktør, mens Klaus Kristensen overtager rollen som adm. direktør. Fjerde år er Leif protektor for revyen. Jeanne er i hele overdragelsesperioden kunstnerisk direktør, mens Johnna er assistent for den adm. direktør.

Publiceret: 03. April 2017 15:36
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Sønderborg

Annonce
Annonce
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt