Året ringriderplakat
Årets plakatkunstner Lara Drobnic og ringriderfestens formand Jes F. Andersen med den nye plakat. I baggrunden ses en del af den flere meter høje skulptur, som Wood Sculpture festivalen i fjor donerede til Spejdernes Lejr 2017. Foto: Kjær
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Video: Se plakaten til årets ringriderfest

Slovenske Lara Drobnic står bag årets plakat til Ringriderfesten i Sønderborg

Årets plakat til Ringriderfesten i Sønderborg fortsætter traditionen med både at have fokus på ringridersporten og en af de store aktuelle begivenheder i byen.

I år er det den store spejderlejr i juli, der er temaet for plakaten, hvor lejrens overskrift er ”Vi sætter spor”.

Kunstneren bag ringriderplakaten er den 27-årige slovenske grafiker Lara Drobnic, der netop er blevet bachelor i digital konceptudvikling.

Flyttede til Danmark

Lara har som teenager redet, men aldrig ringridning. Hun har dog snuset til sporten, fordi hendes kærestes familie bor på Als. Lara har heller ikke været spejder, men er i øjeblikket tilknyttet lejrens planlægningsudvalg med løsningen af en række grafiske opgaver.

Det var eventyrlysten og ønsket om en uddannelse, der for knap syv år siden fik Lara til at flytte fra Slovenien til Danmark, hvor hun i dag bor i Odense. Det er hendes håb, at hun med plakaten på sit CV hurtigt kan finde et job.

“Jeg synes Lara har løst opgaven flot og har på en smart måde formået at forene ringridning og temaet for Spejdernes Lejr 2017,” siger formanden for Ringriderfesten i Sønderborg Jes F. Andersen.

På programmet

Plakaten vil i de kommende uger pryde vinduer og opslagstavler i butikker og på steder, hvor turister færdes.

Derudover vil plakaten også være at finde på forsiden af det 72 sider store programhæfte og på de sanghæfter, der uddeles til bl.a. årets herrefrokost. Plakaten vil naturligvis også blive udstillet på Ringridermuseet i Kirkegade. Her har man en komplet samling af ringriderfestens plakater, og udstillingen fortæller dermed også lidt om de begivenheder, der har præget Sønderborg gennem tiderne.

Ringriderfesten finder sted 7. til 10. juli i Sønderborg.

Spejdernes Lejr 2017 finder sted 22. til 30. juli på Kær Vestermark med et forventet deltagerantal på 35.000.

Publiceret: 14. Juni 2017 09:22
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Sønderborg

Annonce
Annonce
ANNONCER
Se flere