Reaktioner på TM Tønder - SønderjyskE
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Video: SønderjyskE skuffede i Tønder

Det sønderjyske håndboldbrag endte med pointdeling

TM Tønder - SønderjyskE 22-22 (9-12)

TM Tønder: Kristian Stoklund Larsen 10 mål, Nikolaj Enderleit 3, Oliver Nøddesbo Eggert 3, Martin Kærgaard Pedersen 2, Rune Hoyer Schrøder 2, Mathias Jørgensen 1, Niclas Thyssen 1

SønderjyskE: Simon Westh Kristiansen 5 mål, Mattias Thynell 4, Jonas Samuelsson 3, Gøran Sørheim 3, Frederik Børm 3, Christoffer Fors 3, Adam Nyfjäll 1.

Udvisninger: TM Tønder 2, SønderjyskE 3.

Et intenst sønderjysk lokalbrag endte tirsdag aften med pointdeling i en proppet hal i Tønder mellem TM Tønder og SønderjyskE.

SønderjyskE kom ellers bedst fra start og opbyggede i løbet af første halvleg en føring på 4 mål.

Hjemmeholdet gav dog ikke op og fik i midten af anden halvleg udlignet til 18-18. SønderjyskE havde flere føringer i resten af kampen, men de lyseblå formåede altså ikkeat tage begge point med hjem.

Der var derfor stor skuffelse i SønderjyskE-lejren efter kampen:

"Der er marginale, der afgør det. Vi har ikke været skarpe nok. Vi kommer til mange gode chancer i anden halvleg. Vi skal styre kampen mere, men vi lukker dem ind i kampen," siger Mattias Thynell til Lokalavisen.

"Vi skal score flere mål. Så enkelt er det," supplerer Adam Nyfjäll.

 

 

Foto: Annemette Stollig

Også cheftræner Morten Henriksen, der måtte klare sig med en meget smal trup på grund af skader, var skuffet over resultatet:

"Vi mangler gode individuelle angrebsaktioner. Vi har meget få spillere til rådighed i dag, og der er for få i bagkæden, der byder ind. Det bliver for hårdt," siger Morten Henriksen, der må konstaterer, at der lige nu er langt til en plads i slutspillet:

"Som vi spiller nu, så har vi ikke noget at gøre i slutspillet. Vores fokus er på at få et spil der er bedre, så vi kan vise at vi er slutspilsberettiget."

 

Se Annemette Stolligs billeder fra en intense kamp i billedgalleriet.

Publiceret: 08. Marts 2017 09:05
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Sønderborg

Fik du læst
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt