Hans Jørgen Hansen, direktør i VUC Syd, har opsat sin stilling med omgåemde virkning.
Hans Jørgen Hansen, direktør i VUC Syd, har opsat sin stilling med omgåemde virkning.
Foto fra TV udsendelsen "Bag om Hans Jørgen Hansen".
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

VUC Syd: Direktøren har opsagt sin stilling

Imens medierne interesserer sig meget for en studierejse tilbage i 2014, har direktøren forladt 'skuden'

Det futuristiske undervisningshus på havnen i Haderslev ligner på mange måder et krydstogtskib. Nu er det et skib uden kaptajnen på broen.

Midt i en mediestorm, hvor en studierejse for VUC Syds bestyrelse tilbage i 2014, rejser spørgsmål om forbruget af offentlige midler, forlader direktøren sit kontor på 'Blå etage' i Lighthouse. Hans Jørgen Hansen har opsat sin stilling med øjeblikkelig virkning for at gå på pension. Desuden er han i øjeblikket sygemeldt.

Kritikken af VUC Syds brug af offentlige penge er rejst af Radio 24-7, som har fået aktindsigt i bilagene efter en bestyrelsesrejse til Californien. Her besøgte hele den 15 mand store bestyrelse blandt andet Apple og Cisco. Radioens aktindsigt viste også at der var afsat tid til sightseeing, besøg i en nationalpark og at man boede godt under opholdet. Et af de mere kuriøse bilag viste at der var brugt 4100 kroner til at få bagagen båret op på deltagernes værelser.

Borgmester H.P. Geil, som er formand for bestyrelsen, har understreget overfor flere medier, at omkostningerne ved turen ligger inden for de takster, som staten accepterer, men at man en anden gang skal være mere opmærksom så man ikke betaler tusindvis af kroner for at få sine kufferter slæbt.

Geil har også fortalt, at besøget hos Apple har været stærkt medvirkende til det meget tætte samarbejde, som senere har været imellem IT giganten og skolen i Haderslev.

Om Hans Jørgen Hansens afgang siger Geil til JydskeVestkysten i dag, at han godt forstår beslutningen men at han beklager at Hansen forlader VUC. Bestyrelsesformanden kalder afdelingen 'én af de bedste i landet'.  

Publiceret: 14. Juni 2017 20:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Sønderborg

Annonce
Annonce
ANNONCER
Se flere